aku...die...kami...dan 22...

02.02.1989 -à 02.02.2011
USIAKU DAH 22 TAHUN…=)

Yippiiiii….now umo aku dah 22tahun…dah bertambah 1tahn  lg….tp xpela…hope ini akan lebih mematangkan aku la pasni…kematangan seiring usia la katakan…hihihihi… Yang paling best besday aku tahun niee sbb dpat hadiah yg aku sndr  xsngka2 aku akan dapat..hihihi..nak2 dr insan yang tersayang….hehehe…sape lg kalo bukan my C.I.N.T.A kan…????hehhee…
Nak tahu ape hadiahnyer…????hihihihi…
Phone Sony Ericsson Hazel J20i…hihihi…walopun mungkin ade phone yg lebih canggih lg..aku xkesahlaa…sbb ni C.I.N.T.A ku yg tersyg bg…so…Aku HAPPY sgt2…mungkin harganya dipasaran xdela mahal sgt nk banding ngn phone2 lain..tp bg aku…phone niee laaa yg PALING BERHARGA bt aku…hehe..bahagia sgt rasanya..thanxs my C.I.N.T.A…love u miss u so much laaa…muahhhh…


MY NEW phone….SE J20i Hazel…suke sgt2…best….


 Warne HITAM pilihan hati….warnA Merah Letak tepi…hihi
 SE J20i Hazel…kini milikku jua…
 Akanku jaga ia sebaik2nya…krana ia terlalu istimewa…


Buatmu my C.I.N.TA…
Thanxs syg untuk hadiah tuhhh…so sweet…so great…anis suke sgt2…anis happy sgt2…tp anis still tgu 2nd hadiah yg syg janji nk bg tuh…hihihi…thanxs juga sbb sentiasa bekorban untuk anis…anis xtau da nk kte pe,..rase happy sgt2…memang xsngka nak dapat hadiah tuhh…hihihi..ape2 pon thanxs yer..nt free kte kuar jalan2 yer…kte celebrate skali sgala tarikh penting kita k…I miss u and love u so much my C.I.N.T.A….
MUAHHHMUAHHH….

1 comments:

  Nurul Fatehah

February 8, 2011 at 3:03 AM

owhhh...dapat phone bru erk..???bleh r pinjamkn....